AcasăSPORTSimona Halep a pierdut primul meci la Fed Cup - Cluj

Simona Halep a pierdut primul meci la Fed Cup – Cluj

UPDATE: In cel de-al doilea meci al zilei, Monica Niculescu a restabilit egalitatea, invingand-o pe Petra Kvitova (nr. 9 WTA) in doua seturi, 6-3, 6-4. Inaintea partidelor de duminica, scorul intre Romania si Cehia este 1-1. Duminica au loc partidele Simona Halep – Petra Kvitova (ora 13.00), urmata Monica Niculescu – Karolina Pliskova.

 

 

Romania-Cehia: 0-1. Prima infruntare de la Cluj nu a fost unul cu noroc pentru fetele din echipa autohtona de Fed Cup. Simona a pierdut meciul contra sportivei cehe Karolina Pliskova, impotriva careia castigase toate confruntarile disputate pana in aceasta sambata.


Insa, din pacate pentru ea, la Cluj, in fata suporterilor romani veniti sambata la pranz, in Sala Polivalenta, constanteanca aflata pe locul 3 WTA a cedat, dupa trei seturi – 7-6, 4-6, 2-6 – infruntarea contra jucatoarei al carei nume figureaza cu zece locuri mai jos in ierarhia mondiala. A fost un meci plin de tensiune, care preceda confruntarea dintre Monica Niculescu (37 WTA) si Petra Kvitova, jucatoarea aflata pe locul 9 in clasamentul mondial.

 

 

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger