AcasăSPORTSOC in Olanda: Super-campionul Badr Hari a vrut sa se sinucida

SOC in Olanda: Super-campionul Badr Hari a vrut sa se sinucida

Cariera de sportiv a lui Badr Hari s-a incheiat

Si-a batut mar mai toti adversarii si era vazut drept un mare campion al sporturilor de contact, dar impulsivitatea i-a venit de hac lui Badr Hari, luptatorul de origine marocana fiind in pericol sa ajunga acolo unde se temea mai mult: „la inchisoare sau la morga”.

Cariera de sportiv a lui Badr Hari s-a incheiat

Fost campion mondial de K1 in trei circuite diferite, luptatorul olandezo-marocan Badr Hari traieste o adevarata drama din vara acestui an, cand a fost implicat intr-un gest stupid. Prezent la o petrecere pe „Amsterdam Arena”, alaturi de noua sa iubita, Estelle Gullit, fosta sotie a legendarului Ruud Gullit, Hari i-a aplicat o bataie sora cu moartea afaceristului Koen Everink, patronul clubului de fotbal Fortuna Sittard. Motivul? Unul cat se poate de pueril, Everink fiind „vinovat” ca a insistat sa faca o poza cu celebrul luptator. Magnatul a ajuns in coma la spital si a ramas cu sechele la nivelul membrelor inferioare, luptatorul rupandu-i ambele picioare. Retinut de politie in iulie, Hari a fost eliberat initial in octombrie, dar a „reusit” performanta de a incalca regulilele eliberarii conditionate in mai putin de o ora si s-a intors in beciul politiei din Amsterdam.

Actiunea l-a afectat atat de mult incat avocatul sau a precizat ca a slabit 23 de kilograme si a ajuns sa sufere de depresie. Hari spera sa fie eliberat din nou inainte de sarbatori, dar judecatorii i-au refuzat aceasta posibilitate. Disperat, sportivul de 28 de ani a fost la un pas sa se sinucida in urma cu cateva zile, fiind salvat in ultimul moment de paznicii inchisorii din Amsterdam. Hari urmeaza sa fie judecat peste o luna pentru noua capete de acuzare, inclusiv tentativa de omor, si risca sa stea pana la 25 de ani dupa gratii.

author avatar
Cristi Ionita
5.454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger