AcasăSPORTSteaua - Brasov 2-0. Pas decisiv spre titlu!

Steaua – Brasov 2-0. Pas decisiv spre titlu!

sursa foto: steauafc.com

Desi a avut o multime de jucatori la loturile nationale, Steaua Bucuresti a facut o noua demonstratie de forta in etapa a 15-a a Ligii I la fotbal.

sursa foto: steauafc.com

Trupa din Ghencea s-a impus, cu 2-0, pe teren propriu, in confruntarea cu FC Brasov si a facut un nou pas spre titlul de campioana a Romaniei, in conditiile in care Astra Giurgiu, poate singura echipa care parea sa aiba forta necesara pentru a tine pasul, s-a impiedicat pe teren propriu, 1-1 cu Universitatea Cluj.

Golurile Stelei au fost marcate de Adrian Popa si Chipciu, insa ca de obicei unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren a fost veteranul Lucian Sanmartean, co-autor la prima reusita a gazdelor.

Steaua si-a marit avantajul la opt puncte fata de CFR Cluj si la noua puncte fata de Petrolul Ploiesti, iar campioana en-titre a Romaniei se pregateste deja sa abordeze vacanta de iarna cu multa liniste si incredere.

Rezultatele inregistrate in celelalte meciuri disputate pana acum in etapa a 15-a: Astra Giurgiu – Universitatea Cluj 1-1, Viitorul Constanta – Concordia Chiajna 2-2, Gaz Metan Medias – Dinamo Bucuresti 1-2, Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati 0-1. Duminica se joaca meciurile Pandurii Targu Jiu – FC Botosani, CFR Cluj – CSMS Iasi si Petrolul Ploiesti – ASA Targu Mures, iar luni este programata confruntarea dintre CSU Craiova si Rapid Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger