AcasăSPORTSteaua este doar o firma care trebuie sa-mi produca bani!

Steaua este doar o firma care trebuie sa-mi produca bani!

Pentru Gigi Becali, Steaua nu mai reprezinta altceva decat o sursa de venit

Cu cateva ore inainte sa revina la inchisoare din permisia de cinci zile ce i-a fost acordata, Gigi Becali a vorbit ieri dimineata despre viitorul clubului Steaua.

Pentru Gigi Becali, Steaua nu mai reprezinta altceva decat o sursa de venit

Imediat ce va scapa de detentie, Becali promite ca va iesi definitiv din viata publica, urmand a fi „un cu totul alt om”. Aceasta transformare a sa va afecta si echipa de fotbal, dupa cum sustine latifundiarul din Pipera: Viata mea s-a sters, am sters totul cu buretele si am inceput o noua viata, care se numeste Gheorghe Becali. Il caut pe Hristos, ma duc dupa Hristos oriunde este el. Ii caut pe cei bolnavi, pe cei saraci, pe cei dezbracati, pe cei insetati, pe cei din temnita si pe cei din spitale. Toata averea mea o dau lui Hristos. Mi-e rusine de ceea ce faceam eu. Daca ma intereseaza mantuirea, mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Lucrurile astea, materiale, nu ma mai intereseaza. Pentru mine, Steaua va fi o societate comerciala, care va castiga bani, bani pe care, la randul meu, ii iau si ii dau”. Vechiul Gigi Becali este istorie, de acum incolo nu vor mai exista conferinte de presa la Palat si nici interventii in direct la televiziuni. „M-am detasat de persoana care am fost inainte, mi-e rusine de ceea ce faceam. Nu sunt mandru de ce faceam si, daca imi este rusine, nu vreau sa mai fac”, promite omul de afaceri.
Finantatorul liderului din Liga 1 a beneficiat saptamana trecuta de o permisie de cinci zile, iar ieri dimineata s-a intors la Penitenciarul Poarta Alba. Maine, Tribunalul Constanta va decide daca Gigi Becali poate fi eliberat conditionat din inchisoare dupa efectuarea mai bine de jumatate din pedeapsa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger