AcasăRecomandariSteaua, la mana rapidistului Sumudica

Steaua, la mana rapidistului Sumudica

Ca sa revina pe primul loc in clasament, campioana en-titre Steaua are nevoie ca liderul ASA Targu Mures sa piarda undeva in ultimele patru etape de campionat avansul de doua puncte pe care-l are acum.

De Sumudica depinde soarta Stelei in acest campionat

La o simpla privire aruncata pe program, ASA s-ar mai putea impiedica doar la Giurgiu, in penultima runda. Este singurul meci dificil pe care-l mai au de disputat jucatorii lui Liviu Ciobotariu. In rest, doar partide care in mod normal nu ar trebui sa puna probleme liderului: cu Gaz Metan (la Medias), Petrolul (acasa) si Otelul (acasa).
De partea cealalta, pentru Steaua urmeaza un final de sezon cel putin teoretic mai dificil. „Ros-albastrii” intalnesc doua formatii care lupta pentru salvarea de la retrogradare (Concordia Chiajna – acasa si FC Brasov – deplasare), una care tinteste calificarea in preliminariile Ligii Europa (FC Botosani – acasa) si revelatia returului (CSMS Iasi). Fara a gresi, se poate spune ca Steaua a ajuns la mana rapidistului Marius Sumudica. Antrenorul Astrei Giurgiu poate stabili campioana editiei 2014/ 2015: daca pierde cu ASA, in proportie de 90% Sumudica trimite titlul in Ardeal, la Targu Mures!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger