AcasăSPORTSteaua - Schalke 0-0 Steaua iese bine dintr-un meci greu

Steaua – Schalke 0-0 Steaua iese bine dintr-un meci greu

Steaua Bucuresti a debutat cu un egal in grupele Europa League, 0-0 cu Schalke 04, intr-un meci disputat la Cluj.

Min. 96 – Este final de meci la Cluj. Steaua – Schalke s-a incheiat 0-0. A fost un meci in care nemtii au punctat agresiv la posesia balonului si a avut o ocazie uriasa, bara lui Huntelaar. Steaua s-a chinuit sa se apropie de poarta adversa. Elevii lui Ronny Levy nu au reusit sa-i dea emotii lui Fahrmann, astfel ca trebuie sa fie multumiti cu acest punct.

Min. 92 – Levi il arunca in lupta pe Florin Costea, in locul lui Cristi Tanase. Sunt huiduieli in contiile in care Steaua pare sa traga de timp pe acest final de meci.

Min. 90 – Draxler centreaza in forta de pe stanga si Tatarusanu boxeaza cu emotii.

Min. 84 – Rusescu se arunca in careul advers, dupa un duel cu Uchida. Greu de dat penalty intr-o asemenea faza.

Min. 79 – Intra Nikolic in locul lui Mihai Costea. Intra si Baumjohann in locul lui Farfan.

Min. 73 – Iese Marica, huiduit, si intra Draxler.

Min. 65 – Farfan centreaza excelent de pe dreapta, pe coltul scurt si Huntelaar, ca un adevarat vulpoi, a reluat din prima, direct in transversala. Ocazie uriasa ratata de nemti. La Steaua a intrat Raul Rusescu in locul lui Prepelita, accidentat.

Min. 64 – Costea cade usor in duel cu Fuchs si se razboieste cu asistentul, aiurea, in loc sa urmareasca faza.

Min. 62 – Sunt minute in care se joaca aproape numai la centrul terenului.

* In celalalt meci al grupei, Maccabi Haifa a deschis scorul impotriva lui AEK Larnaca. A marcat Ghadir in minutul 54.

Min. 55 – Cristi Tanase pierde usor in fata lui Farfan, acesta il lanseaza excelent pe Marica, dar atacantul roman pierde startul si scapa balonul in afara terenului.

Min. 49 – Brandan vede cartonasul galben pentru o intrare dura asupra lui Raul. Farfan vede si el cartonasul galben pentru proteste.

23.06 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Dupa o prima repriza in care nemtii au avut mai mult posesia, Steaua si Schalke sunt la egalitate, 0-0.

Min. 43 – Huntelaar suteaza in forta si Brandan respinge in corner. Nemtii au cerut hent si penalty.

Min. 42 – Bourceanu vede si el cartonasul galben pentru o intrare urata.

Min. 39 – Papadopoulos vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Prepelita.

Min. 35 – Raul are prima mare ocazie a meciului. Fuchs a centrat bine de pe stanga, Raul, excelent plasat, a reluat cu capul si Tatarusanu a respins cu greu in corner.

Min. 31 – Bourceanu inalta zmeul spre poarta adversa, fundasii lui Schalke nu se inteleg, Cristi Tanase insista, dar pana la urma Howedes ii trimite cu capul lui Fahrmann.

Min. 27 – Jucatorii lui Schalke se misca mult mai mult in aceste momente. Cristi Tanase a avut mingea in banda stanga si s-a trezit rapid incercuit de patru adversari.

Min. 24 – Uchida este lansat bine pe dreapta, dar nu mai ajunge la balon.

Min. 21 – Geraldo il faulteaza pe Fuchs, Matip centreaza din lovitura libera si Raul este surprins in offside.

Min. 17 – Nemtii manevreaza fara probleme balonul in aceste minute. Steaua sta la cutie si asteapta greseala adversarului. Schalke are fundasi puternici, dar greoi.

Min. 8 – Raul il lanseaza excelent pe Farfan, acesta il deschide pe Marica si atacantul roman suteaza in forta, la o palma de vinclul portii aparate de Tatarusanu.

Min. 6 – Nemtii au un diamant ofensiv extrem de periculos cu Farfan in extrema dreapta, Marica in banda stanga si Raul in spatele lui Huntelaar. Levy contreaza cu un ceea ce pare a fi 3-4-3. Prepelita apare mult in banda dreapta, iar Brandan si Bourceanu asigura spatiul din fata celor trei fundasi centrali: Geraldo – Galamaz – Gardos.

22.05 – Schalke a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Cluj, terenul se prezinta in conditii bune. In tribunele Stadionului Doctor Constantin Radulescu sunt circa 15.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Ronny Levy, va începe cu Tatarusanu – Geraldo, Galamaz, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve sunt Stanca, Iliev, Martinovic, Bicfalvi, Florin Costea, Rusescu, Nikolic.

Schalke, antrenata de Ralf Rangnick, va incepe cu Fahrmann – Uchida, Howdes, Matip, Fuchs – Papadopoulos, Holtby – Marica, Raul, Farfan – Huntelaar. Rezerve sunt Unnerstall, Metzelder, Baumjohann, Hoger, Jurado, Kluge, Draxler.

author avatar
Cristi Ionita
2.913 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger