AcasăRecomandariSteaua se muta in Bulgaria!

Steaua se muta in Bulgaria!

Campioana Bulgariei tinteste grupele Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, dar de data aceasta cu si mai multi romani in echipa.

Prepelita i-ar putea avea colegi la Ludogoret pe Chipciu si Adi Popa

Daca anul trecut eliminau Steaua in play-off, oficialii lui Ludogoret cauta acum sa aduca la Razgrad cei mai buni jucatori de la campioana Romaniei. Internationalul Andrei Prepelita a fost prezentat oficial miercuri, fostul capitan din Ghencea semnand un contract pe doi ani cu Ludogoret. Prepelita (29 de ani) a venit din postura de jucator liber si va fi coleg de echipa cu ex-dinamovistul Cosmin Moti. „Sper sa ajut noua mea formatie sa se califice din nou in grupele Ligii Campionilor. Acesta este obiectivul meu imediat, iar pentru anul viitor mi-am fixat sa castig titlul si in Bulgaria”, a declarat pitesteanul.
Andrei Prepelita nu este singurul stelist care ar putea juca pentru Ludogoret. Pe lista campioanei Bulgariei se mai afla Alexa Chipciu si Adi Popa, doi fotbalisti pe care antrenorul celor din Razgrad a afirmat ca si-i doreste foarte mult: „Vrem sa luam de la Steaua doar cei mai buni fotbalisti”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger