AcasăRecomandariSteaua si Astra conduc coalitia anti-Burleanu

Steaua si Astra conduc coalitia anti-Burleanu

Au trecut peste sase luni de la schimbarea conducerii fotbalului romanesc, dar problemele de la FRF se inmultesc in loc sa scada. In tot acest timp, nemultumirile granzilor din Liga 1 incep sa dea pe din afara.

Burleanu se gandeste ca-l asteapta un razboi greu cu Liga 1

Ultimul Comitet Executiv al Federatiei Romane de Fotbal i-a aratat lui Razvan Burleanu ca a pierdut si sprijinul Stelei. Chiar daca la nivel declarativ le-a dat dreptate bucurestenilor pentru plangerile formulate la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs (Fane Fieraru) in partida de la Targu Mures, Burleanu pare lipsit de orice control asupra activitatii CCA. Or, problema tocmai aici apare, caci Steaua vrea pedepsirea „centralului” din Carei si demiterea grecului Vassaras de la sefia Comisiei Centrale.

Porumboiu, omul potrivit la conducerea CCA

Ultimul club care s-a ridicat impotriva sefului Federatiei este Astra Giurgiu. Luni seara, finantatorul Ioan Niculae a anuntat ca cere suspendarea din functie a presedintelui Razvan Burleanu: „O sa vorbesc cu avocatii, sa vedem ce putem face in privinta suspendarii lui Burleanu. Nu este normal ca eu sa primesc o suspendare de sase luni pentru ca am declarat ca am fost arbitrat smechereste si Burleanu sa poata face acele declaratii despre Istvan Kovacs. Vreau sa merg la comisii si la TAS si sa solicit suspendarea lui Burleanu. El face declaratii nesportive la adresa celor care baga bani in fotbal. Burleanu intervine in arbitraj in favoarea unei anumite echipe”.

Mircea Sandu: „Comitetul Executiv sa faca plangere penala”

Nu mai are nicio legatura cu FRF, dar Mircea Sandu este extrem de atent la ce se intampla in „Casa Fotbalului”. Ultimele evenimente l-au convins pe „Nasu” ca este necesara interventia procurorilor: „S-a facut tot posibilul pentru indepartarea lui Victor Piturca. Am auzit ca se vorbea ca daca Piturca face patru puncte din primele doua meciuri, Burleanu il va lasa sa plece gratis. Comitetul Executiv trebuie sa faca plangere penala pentru pentru abuz in serviciu, in cazul desfacerii contractului lui Piturca. Razvan Burleanu trebuie sa isi dea demisia”.

Porumboiu la CCA?

Contestat de aproape toata Liga 1, Kyros Vassaras ar putea fi schimbat cat de curand de la conducerea CCA. Razvan Burleanu stie ca un razboi cu magnatii din fotbalul romanesc nu i-ar aduce nimic bun, astfel ca „sacrificarea” grecului pare solutia ideala. In locul lui Vassaras, cel mai vehiculat nume este al lui Adrian Porumboiu, fostul finantator al FC Vaslui.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger