AcasăSPORTSteaua - Stromsgodset 2-0. Campioana Romaniei este in turul III preliminar al...

Steaua – Stromsgodset 2-0. Campioana Romaniei este in turul III preliminar al Ligii Campionilor

Cristi Tanase a fost unul dintre cei mai activi fotbalisti ai Stelei

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, s-a calificat, miercuri seara, in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in returul cu norvegienii de la Stromsgodset.

Cristi Tanase a fost unul dintre cei mai activi fotbalisti ai Stelei

Invingatoare si in tur, cu 1-0, Steaua a facut un excelent joc de asteptare si si-a creat numeroase ocazii la poarta adversa, profitand de fiecare nesincronizare din defensiva norvegienilor.

Totusi, Steaua a deschis scorul tarziu, in minutul 72, cand Rapa a fructificat o minge venita de la Cristi Tanase. S-a facut 2-0 in minutul 84, Nicusor Stanciu trecandu-si, si el, numele pe lista marcatorilor.

Steaua s-a calificat fara mari emotii in turul III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, iar trupa din Ghencea urmeaza sa dea piept, intr-o dubla extrem de interesanta, cu gruparea FK Aktobe, din Kazahstan.

Aktobe a trecut clar de Dinamo Tbilisi, campioana Georgiei, 1-0 si 3-0. In returul de pe teren propriu, Aktobe s-a desprins pe final, precum Steaua, dar a reusit sa marcheze cu un gol mai mult, reusitele campioanei Kazahstanului fiind semnate de Antonov, Zenkovici si Aimbetov.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger