AcasăSPORTStoican: „Am refuzat sa antrenez in tarile arabe”

Stoican: „Am refuzat sa antrenez in tarile arabe”

Flavius Stoican ramane loial insolventei de la Dinamo

Chiar daca Dinamo este in insolventa, iar obiectivul aproape ca nici nu exista pentru echipa sa, antrenorul Flavius Stoican nu duce lipsa de oferte.

Flavius Stoican ramane loial insolventei de la Dinamo

Fara nicio prezenta in cupele europene – adevarata piesa de rezistenta din CV-ul oricarui tehnician -, Stoican este, totusi, un nume cautat pe piata antrenorilor. Deocamdata, insa, doar in fotbalul arab. Joi, dinamovistul a declarat ca putea parasi clubul din Stefan cel Mare in aceasta vara, „dar am decis sa pun capat discutiilor cu formatiile din zona Golfului. Am considerat ca, deocamdata, nu este momentul ca eu sa fac un pas in alta tara. Mai am mult de munca la Dinamo si sper sa o duc la bun sfarsit. Atata timp cat am constientizat ca treaba mea este aici, ca am reusit sa construiesc o familie alaturi de acesti jucatori, sunt convins ca am luat decizia corecta. Eu imi doresc sa ajung cu aceasta echipa sa ne bucuram la finalul campionatului, sa ajungem pe podium, acolo unde isi doresc toti suporterii, iar la anul, de ce nu, si mai bine”.
Mai binele de care vorbeste Flavius Stoican nu are nicio legatura performanta, in conditiile in care starea de insolventa interzice unui club de fotbal sa participle in cupele europene.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger