AcasăSPORTStop joc si pentru Monica Niculescu!

Stop joc si pentru Monica Niculescu!

Monica Niculescu a pierdut romaneste in fata Timeei Bacsinszky

Aventura Monicai Niculescu la Wimbledon s-a sfarsit in optimile de finala, dupa 6-1, 5-7, 2-6 cu elvetianca Timea Bacsinszky, a 15-a jucatoare a lumii.

Monica Niculescu a pierdut romaneste in fata Timeei Bacsinszky

Niculescu a inceput excelent partida, lipsita de orice inhibitii in fata unei adversare care la ultimul Grand Slam (Roland Garros) a atins faza semifinalelor. Cu break-uri succesive si un serviciu ireprosabil, romanca n-a avut nicio problema in a-si adjudeca primul set la 1.
Problemele au aparut la 2-0 pentru Monica in setul 2, cand jucatoarea noastra s-a relaxat inexplicabil si a inceput sa rateze lovitura dupa lovitura. Elvetianca a revenit in joc (7-5), iar ultimul set n-a mai reprezentat decat o simpla formalitate (6-2 pentru Timea Bacsinszky).
Dupa eliminarea Monicai Niculescu, doar doi romani au mai ramas in concurs la Wimbledon. Este vorba despre Florin Mergea si Horia Tecau. Ambii s-au calificat in „sferturile” probei de dublu dupa doua victorii obtinute ieri. Mergea si Bopanna au trecut de L.Kubot/ M.Mirnii (7-6, 6-7, 7-6, 7-6), in timp ce perechea Tecau – Rojer a castigat in trei seturi (7-6, 6-3, 7-6) meciul cu L.Hewitt/ T.Kokkinakis.

 

author avatar
Tudor Borcea
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger