AcasăRecomandariSumudica: „Am fost bolnav, o luasem razna cu cazinourile”

Sumudica: „Am fost bolnav, o luasem razna cu cazinourile”

Mai mult euforic decat lucid dupa victoria din derbiul cu Dinamo, antrenorul Astrei Giurgiu si-a deschis sufletul in fata jurnalistilor la conferinta de presa ce a urmat partidei de pe Arena Nationala.

Sumudica, poate cel mai original antrenor din Liga 1

Marius Sumudica a ales sa vorbeasca despre cel mai important succes al vietii sale: a invins patima jocurilor de noroc! Parior inrait, ex-rapidistul era in urma cu mai multi un client fidel al cazinourilor bucurestene. Salvarea a gasit-o in credinta, dupa cum Sumudica insusi recunoaste: „Credinta m-a ajutat sa revin dintr-un moment in care cariera mea era la pamant, eram bagat pana in gat in niste lucruri, ce sa mai, ma aflam eram intr-un moment critic al viesii mele!”. Rugat sa detalieze subiectul, „Sumi-gol” a reusit o adevarata spovedanie, una care poate servi de exemplu pentru multi dintre fotbalistii romani actuali: „Acum 12 ani, o luasem razna, aveam mari probleme cu cazinourile, cu jocurile de noroc. Asta este o boala, sa stiti, nu se glumeste cu asa ceva! Aveam nevoie de ajutor si credinta m-a ajutat. M-a ajutat duhovenicul meu de la Bistrita, el m-a luat practic de ciuf si doar asa am reusit sa scap de aceasta boala. Dupa ce m-am lasat, m-am dus la toate cazinourile si i-am pus sa ma treaca pe «blacklist», pe lista persoanelor care nu au dreptul sa intre in cazinoul respectiv. Sotia mea m-a ajutat si ea foarte mult. Ma duceam acasa si nu puteam sa ma uit in ochii copilului meu. Am pierdut foarte multi bani…”.

Astra, campioana de toamna

Astra Giurgiu a incheiat turul pe primul loc, cu 27 de puncte, doua mai multe decat Steaua, ocupanta pozitiei secunde in clasament. „Sa-l vad pe Sumudica la finalul sezonului pe ce loc va fi”, a reactionat dinamovistul Mircea Rednic, invins de Sumudica pentru a patra oara in meci direct. Inca 10 etape se vor disputa in 2015, urmand ca ultimele trei runde ale sezonului regulat sa se reia la primavara.

author avatar
National
582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger