AcasăSPORTSumudica, exclus din fotbal pentru pariuri?

Sumudica, exclus din fotbal pentru pariuri?

Sumudica isi poate periclita cariera pentru o pasiune nebuna

Impatimit al jocurilor de noroc si al pariurilor sportive, Marius Sumudica (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, risca o suspendare din orice activitate legata de fotbal pentru o perioada de doi ani.

Sumudica isi poate periclita cariera pentru o pasiune nebuna

Conform unor surse de la „Casa Fotbalului”, FRF detine in acest moment detalii clare din activitatea de parior online a tehnicianului liderului Ligii 1, iar acesta va ajunge in fata Comisiei de Disciplina pentru a da explicatii.
Din c
ate se pare, Sumudica ar fi mizat in repetate randuri sume ce variau intre 500 si 900 de euro pe diverse partide din Liga 1, dar si pe meciuri din Liga Campionilor, Liga Europa sau ale echipelor nationale U17, U19 si U21 ale Romaniei. Fostul atacant nu ar fi pariat pe meciurile echipei sale, Astra Giurgiu, dar chiar si asa se afla in culpa conform regulamentului disciplinar al FRF, care prevede o suspendare de doi ani si o amenda de 300.000 de lei pentru cei gasiti vinovati. Articolul 60.5 din ROAF stipuleaza urmatoarele: „Fapta persoanei care participa direct sau indirect la pariuri sau alte activitati similare care privesc jocurile din competitiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect in astfel de activitati se sanctioneaza cumulativ cu: a) interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportiva de 300.000 de lei”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger