AcasăSPORTSumudica, reactie de zile mari dupa victoria Astrei, in returul cu West...

Sumudica, reactie de zile mari dupa victoria Astrei, in returul cu West Ham!

Astra a reusit ceea ce putini sperau – a eliminat-o a doua oara pe West Ham din Europa League. Iar antrenorul Marius Sumudica nu avea cum sa nu se bucure de victoria de senzatie din meciul disputat seara trecuta, pe terenul britanicilor.

Dupa ce au remizat in tur, la Giurgiu, fotbalistii antrenati de Sumudica au intrat pe teren decisi sa faca tot pentru a-si vedea visul cu ochii. Si au reusit, ajutati de golul marcat de Teixeira, pe finalul primei reprize, dar si de paradele de zile mari ale portarului Lung.

Au incheiat meciul victoriosi infruntarea de la Londra, asigurandu-si o binemeritata calificare in Europe League. Reusita ce l-a facut pe Sumudica sa incadreze data de 25 august in randul celor mai fericite zile din viata sa. „A fost seara noastra. Norocul a fost cu noi, dar norocul e cu cei puternici. Am invins o echipa care e cu mult peste noi din toate punctele de vedere. Sunt la fel de bucuros ca atunci cand mi s-au nascut copiii”, a marturisit antrenorul campioanei Ligii I, citat de sptfm.ro.

sursa foto: sport.ro

author avatar
Cristina Stefan
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger