AcasăSPORTSumudica si-a mitraliat rivalii din Liga 1: „Antrenorul Hagi nu a realizat...

Sumudica si-a mitraliat rivalii din Liga 1: „Antrenorul Hagi nu a realizat nimic”

Sumudica s-a dezlantuit dupa victoria de la Targu Mures

La un singur punct distanta de primul sau titlu din cariera, Marius Sumudica si-a permis cateva „intepaturi” la adresa rivalilor din campionat.

Sumudica s-a dezlantuit dupa victoria de la Targu Mures

Dupa meciul de la Tg.Mures, „Sumi” a iesit la atac. Mai intai, l-a pus la punct pe Helmuth Duckadam, „acest mare FCSB-ist, care a spus ca Steaua a pierdut campionatul. Nu, domnilor, Astra a castigat campionatul, nu l-a pierdut Steaua! Astra a fost tot timpul pe primul loc. Suntem echipa cu cele multe victorii, cu cele mai multe goluri marcate, am condus tot acest campionat, ce sa mai facem ca sa fim recunoscuti?”.
Dupa aceasta scurta introducere, Sumudica s-a duelat, de la distanta, si cu Gica Hagi: „Nu stiu, l-am suparat si pe domnul Hagi. Eu nu inteleg intotdeauna ce spune domnul Hagi. Eu il respect pentru ce a facut ca jucator, dar domnul Hagi nu a realizat nimic ca antrenor. Nu vreau sa-l atac pe domnul Hagi, dar nu pot sa ma abtin. Ati vazut si voi, cand juca impotriva mea, domnul Hagi incepea meciul cu un sacou si il termina in tricou. Nici nu stiu daca avea maiou pe el”.

Becali: „Sa nu-mi mai pronunte numele!”

Firesc, lui Gigi Becali i s-a aplecat dupa ASA – Astra 1-4. Pe cale de consecinta, l-a atentionat pe Marius Sumudica sa nu-i mai pronunte numele vreodata. In caz contrar, exista Fane, nu-i asa?
„Nu merita sa te certi cu Sumudica. Valoarea lui se va vedea peste vreo patru luni. Atunci vedeti cine e el! Si in preliminarii si in play-off. Asta e statutul lui social, asa si-a asternut in viata, asa doarme! Toata lumea il injura si il scuipa. Eu il rog sa nu-mi mai pronunte numele. Am fost eu fraier ca i-am permis. Nu e om rau, dar isi da prea multa importanta”, a reactionat Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger