AcasăRecomandariSumudica socheaza: „80% din Liga 1 joaca la pariuri!”

Sumudica socheaza: „80% din Liga 1 joaca la pariuri!”

Remiza cu CFR Cluj, 2-2, a reprezentat cel mai bun motiv pentru ca Marius Sumudica sa rabufneasca la adresa celor care l-au aratat cu degetul pentru ca joaca la pariuri.

Sumudica s-a saturat sa tot fie aratat cu degetul de „fetele mari” din Liga 1

Antrenorul liderului Astra s-a descatusat dupa meciul de la Giurgiu. Legat de acuzatiile la adresa sa, Sumudica a taxat ipocrizia celorlalti oameni din fotbalul romanesc: „Doar Comisia poate decide daca eu am gresit sau nu. Dar, va spun ca peste 80% dintre jucatorii sau antrenorii din Liga 1 pariaza (…) O sa-l dau in judecata pe Constantin Zotta. Sa vedem cum va putea demonstra ca Sumudica paria atunci cand el era presedinte la Rapid. Daca dansul are aceste probe, eu o sa-mi scot palaria in fata lui”. Daniel Niculae si-a aparat si el antrenorul: „Nu este o crima sa pariezi. Atat timp cat nu se pariaza pe propriile meciuri, nu cred ca este atat de rau. Sunt foarte multi sportivi care joaca la pariuri, dar nu cred ca pot fi condamnati decat daca mizeaza pe propriile jocuri”.
Despre partida Astra – CFR, scor 2-2, Marius Sumudica a aratat ca echipa s-a descurcat si fara Budescu (vandut in China), Teixeira, Alibec si Geraldo (accidentati): „Cred ca a fost un meci de calitate, cu un ritm bun. Sunt foarte linistit, imi vad de treaba. Am gasit solutii, am marcat si, in cele din urma, am reusit sa egalam. Marea noastra problema e ca ratam foarte mult. Nu e un punct norocos, pentru ca am avut foarte multe ocazii”. CFR a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Juan Carlos Real Ruiz si Vitor Bruno, dar Astra a reveni gratie „dublei” mijlocasului Fernando Boldrin. „Boldrin este jucatorul pe care Chiajna l-a refuzat spunand ca e de fotbal in sala sau pe plaja! L-am adus gratis aici, am avut oferta pentru el si nu l-am vandut! Cu siguranta, el va mai face diferenta si in alte meciuri. Pe mine, acest egal m-a dus la patru puncte de locul 2, Viitorul. Toata lumea spunea ca Viitorul va defila, dar vedeti ce se intampla. Am jucat cu o echipa CFR Cluj care ar trebui sa se bata la titlu an de an. Am intalnit o echipa buna, cu calitate, care nu mai are nicio presiune: nici a retrogradarii, nici a play-off-ului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger