AcasăSPORTSuper luptator K1, implicat in scandalul tablourilor furate din Olanda

Super luptator K1, implicat in scandalul tablourilor furate din Olanda

Radu Dogaru, unul dintre suspectii din scandalul tablourilor furate din Olanda, a recunoscut ca a actionat in numele unui cunoscut luptator de K1.

Dogaru a precizat ca patru dintre cele sapte tablouri renumite furate din Muzeul Kunsthal, din Rotterdam, au tranzitat Romania si au ajuns in Rusia.

Destinatia lor era campionul rus de K1 Ruslan Karaev, considerat unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de K1 din lume, conform Antena 3.

Meciurile dintre Karaev si Badr Hari au facut mereu deliciul publicului

Karaev era banuit de mai mult timp ca este un personaj important din lumea interlopa din Rusia, acesta fiind si motivul pentru care luptatorul nu a mai apucat sa urce in ring de mai bine de trei ani.

In ciuda inactivitatii sale, Karaev ramane in istoria K1 drept unul dintre foarte putinii luptatori care a reusit sa-l faca knock-out pe Badr Hari, la Osaka, in septembrie 2006.

De asemenea, Karaev mai are victorii la Stefan Leko, Freddy Kemayo sau Chalid Arrab, dar stilul sau spectaculos „ori la bal, ori la spital” s-a incheiat rau de cele mai multe ori pentru el, rusul fiind facut knock-out, printre altii, de Badr Hari, Malvin Maenhof, Glaube Feitosa sau Ray Sefo.

author avatar
Cristi Ionita
1.724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger