AcasăSPORTSupercupa in pericol: Jandarmeria nu a omologat stadionul „Farul”!

Supercupa in pericol: Jandarmeria nu a omologat stadionul „Farul”!

Asa arata stadionul „Farul” cu doua zile inaintea Supercupei Romaniei!

Partida Steaua – ASA Tg.Mures s-ar putea amana, asta fiindca Jandarmeria Romana nu si-a dat inca acordul pentru ca intalnirea sa aiba loc pe stadionul „Farul”, din Constanta.

Asa arata stadionul „Farul” cu doua zile inaintea Supercupei Romaniei!

La inspectia de ieri, reprezentantii Jandarmeriei au refuzat sa semneze procesul-verbal pe motiv ca arena constanteana nu indeplineste normele elementare de securitate si igiena. „Spectatorii ar fi in pericol”, este concluzia pe care au tras-o oamenii legii. Mircea Seceleanu, comandantul Jandarmeriei Constanta, a vorbit despre problemele intalnite la „Farul”: „Nu sunt scaune montate in mai multe zone ale stadionului, nu merge o camera din sistemul de supraveghere, nu exista indicatoare catre sectoarele din tribune, iar toaletele sunt impracticabile in toate zonele arenei. Am inteles ca exista un contract pentru toalete ecologice, dar eu nu l-am vazut. Nu poti sa cumperi bilet si sa mergi pe stadion ca sa descoperi ca nu ai un scaun pe care sa stai!”.
Oficialii Federatiei Romane de Fotbal au promis ca vor remedia toate problemele pana maine, cand este programata ultima sedinta cu reprezentantii Jandarmeriei. Supercupa dintre Steaua si ASA Targu Mures ar trebui sa se joace miercuri, de la ora 21:00.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger