AcasăSPORTTamas: "Radoi mai bine sa ma regrete, decat sa ma umileasca"

Tamas: „Radoi mai bine sa ma regrete, decat sa ma umileasca”

Transferul la Cardiff City este cel mai bun lucru care i se putea intampla, confirma Gabriel Tamas, proaspat revenit in fotbalul din Anglia, chiar daca vorbim de liga a doua.

„Mi-am dorit sa revin in fotbalul englez. Am avut cateva oferte, dar am decis ca acesta este clubul la care vreau sa joc”, afirma Tamas, care se declara nerabdator sa inceapa antrenamentele alaturi de noii sai coechipieri.

Internationalul roman in varsta de 31 de ani s-a antrenat saptamana trecuta cu formatia galeza, dar spune ca nu a dat probe la Cardiff City, asa cum a speculat presa britanica.

Tamas a ajuns in Regatul Unit ca jucator liber de contract, dupa ce FC Steaua a renuntat la serviciile sale luna trecuta. Plecat cu scandal din Ghencea, Tamas nu l-a uitat pe Mirel Radoi, caruia a tinut sa-i transmita un mesaj dupa transferul sau la Cardiff City: „Mi-am facut datoria unde am fost, am plecat cu capul sus de acolo pentru ca nu suport sa fiu umilit, desi acum aud ca multi ma plang. Eu sunt fericit ca m-am intors in campionatul unde exista respect, onoare si profesionalism”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger