AcasăSPORTTENIS: Halep o spulbera pe Stephens si se pregateste de "meciul secolului"...

TENIS: Halep o spulbera pe Stephens si se pregateste de „meciul secolului” cu Serena Williams!

Simona Halep s-a calificat, miercuri seara, in semifinalele turneului feminin de tenis de la Miami, competitie dotata cu premii in valoare de circa 5,4 milioane de dolari.

Cotata cu sansa a treia la castigarea turneului, Simona a avut nevoie de numai 75 de minute pentru a trece, cu 6-1, 7-5, de americanca Sloane Stephens, favorita publicului si o jucatoare considerata a fi „noua Serena Williams”.

Simona a servit foarte bine, mai ales in primul set, si doar lipsa de concentrare de pe final a facut ca jucatoarea noastra sa nu incheie conturile mai devreme.

Pentru Simona urmeaza adevaratul examen al inceptului de sezon, ea urmand sa dea piept cu Serena Williams in semifinalele de Miami. Liderul mondial a trecut greu, 7-6, 1-6, 6-3, de germanca Sabine Lisicki, favorita 27 a competitiei.

Este greu de crezut ca vreuna dintre cele doua jucatoare se va retrage, cum s-a intamplat cu Serena in semifinalele de la Indian Wells, astfel ca foarte probabil ne va astepta un duel pe cinste intre cele mai bune jucatoare din circuit.

Simona Halep a ajuns la 24 de victorii si o singura infrangere in actualul sezon. Mai mult, romanca a ajuns la 15 victorii consecutive si este la doua victorii de castigarea celui de-al treilea titlu consecutiv. Nu in ultimul rand trebuie precizat ca, in cazul in care se impune la Miami, Simona Halep va reveni pe locul al doilea mondial, in dauna rusoaicei Maria Sarapova.

author avatar
Cristi Ionita
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger