AcasăSPORTTerenul central de la Wimbledon, evacuat dupa o alarma de incendiu

Terenul central de la Wimbledon, evacuat dupa o alarma de incendiu

Centralul de la Wimbledon a fost impanzit de pompieri

Terenul central de la Wimbledon si imprejurimile sale au fost evacuate, miercuri seara, dupa declansarea unei alarme de incendiu.

Centralul de la Wimbledon a fost impanzit de pompieri

Incidentul s-a petrecut intr-un moment in care meciurile se incheiasera. „Cauza evacuarii nu este deocamdata clara, dar s-ar putea datora unei defectiuni electrice”, a comentat un membru al organizatorilor turneului de tenis de Mare Slem. La ora locala 22.15, pompierii au anuntat ca „situatia este sub control”, chiar daca o alarma a continuat sa sune pret de mai multe minute. Conform politiei, originea incidentului nu ar fi „suspecta”. Camioane de pompieri si dube ale politiei au fost vazute in timp ce intrau in zona, la putin timp dupa incheierea ultimelor meciuri. Alarma a fost data in momentul in care o coloana de fum a fost observata de la terasa unuia dintre restaurantele din jurul Centralului londonez.

Si Ana Ivanovici a fost eliminata

Cad capii de serie pe tabloul feminin de la Wimbledon. Dupa Simona Halep si Carla Suarez Navaro, a parasit competitia si Ana Ivanovici (foto), a 7-a favorita a turneului. Sarboaica a fost invinsa de americanca Bethanie Mattek-Sands (6-3, 6-4), o jucatoare venita din calificari si pentru care mult mai importanta este proba de dublu. Tot miercuri a iesit din turneu si Karolina Pliskova, favorita 11, cehoaica fiind eliminata de Coco Vandeweghe (6-7, 4-6).

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger