AcasăSPORTTiriac e in razboi deschis cu Nadal si Federer

Tiriac e in razboi deschis cu Nadal si Federer

Tiriac nu a reusit sa ajunga la un numitor comun cu Nadal si Federer

Ion Tiriac, fostul mare tenisman roman, si-a pus in cap doi dintre cei mai buni jucatori ai planetei, Rafael Nadal si Roger Federer, dupa ce a decis sa schimbe culoarea zgurii pentru turneul de la Madrid.

Tiriac nu a reusit sa ajunga la un numitor comun cu Nadal si Federer

Aflati pe locurile 2 si 3 mondial, Nadal si Federer au atacat primii. Nadal a afirmat ca “Tiriac isi bate joc de traditia si istoria arenei din Madrid”, in timp ce Federer a precizat ca “este trist ca jucatorii sunt obligati sa joace pe o suprafata pe care nu se simt deloc bine”.

Initial s-a opus chiar problema unui boicot al celor doi jucatori pentru turneul care va debuta pe 7 mai, insa aceasta varianta este putin probabila in conditiile in care Nadal, vicecampionul de anul trecut, are de aparat 600 de puncte ATP, iar Federer, semifinalist anul trecut, are de aparat 360 de puncte ATP. Raspunsul lui Tiriac a venit prompt, organizatorul turneului de la Madrid precizand ca “Nadal si Federer sunt jucatori grozavi. La respect opinia, dar nu trebuie sa o accept. Trebuie sa ne gandim si la spectatori, nu numai doar ce e bun pentru jucatori, iar eu cred ca lumea va aprecia zgura albastra”.

author avatar
Cristi Ionita
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger