AcasăSPORTTottenham renunta la Chiriches

Tottenham renunta la Chiriches

Stilul de joc al lui Chiriches nu a fost tocmai apreciat de englezi

Chiar daca nu a semnat cu AS Roma, capitanul echipei nationale a Romaniei nu are nicio garantie ca va fi oprit in lotul lui Tottenham Hotspur pentru noul sezon.

Stilul de joc al lui Chiriches nu a fost tocmai apreciat de englezi

Cu un staff tehnic nou, Tottenham si-a construit o alta defensiva in aceasta vara, ultima mutare fiind operata ieri, cand gruparea londoneza a platit clauza de reziliere (10 milioane de euro) a contractului lui Fazio, fundas central la FC Sevilla. Argentinianul se alatura englezului Eric Dier, adus de la Sporting Lisabona, care este deja titular in centrul apararii si face pereche cu Vertonghen. In aceste conditii, presa britanica scrie ca Vlad Chiriches va fi vandut (Dawson a fost cedat, deja, la Hull City, pe 8 milioane de euro) pentru a echilibra balanta financiara a clubului, serios afectata de ultimele cumparaturi efectuate.
Problema este ca, la fel ca-n cazul lui Rusescu, nici pentru Chiriches nu sunt oferte. AS Roma s-a retras de la masa negocierilor si, speriata de pretentiile financiare ale fostului stelist, s-a reorientat spre grecul Manolas, iar acum trateaza cu Basa, de la Lille, pe care il cere in mod expres antrenorul Rudi Garcia. In cazul lui Chiriches nu este exclusa nici varianta imprumutului la o alta grupare din Premier League.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger