AcasăSPORTTransfer Robuste la Rapid

Transfer Robuste la Rapid

Robuste, un fotbalist cu tupeu, care a sarit inclusiv la gatul vedetelor de la Real Madrid

Chiar si in „B”, Rapid continua sa fie un nume atractiv pe piata europeana. O dovedeste ultimul transfer realizat de gruparea basarabeanului Valerii Moraru.

Robuste, un fotbalist cu tupeu, care a sarit inclusiv la gatul vedetelor de la Real Madrid

Miguel Robuste poate fi considerat, la 30 de ani, unul dintre cei mai experimentati fotbalisti spanioli, cu zeci de meciuri in Primera Division. Fostul fundas al celor de la Espanyol Barcelona a semnat pe un singur sezon cu Rapid, dar are optiunea sa-si prelungeasca intelegerea pe inca un an, daca echipa promoveaza vara viitoare in Liga 1. Dupa ce a mai evoluat pentru Levante si Xerez, Robuste a ales Rapidul la recomandarea conationalilor care in primavara au evoluat in tricoul „alb-visiniu”: Aritz Borda, Joan si Edu Oriol si Lopez Garai i-au vorbit numai de bine despre perioada petrecuta in Giulesti.
Spaniolul Robuste este primul transfer important realizat de FC Rapid in aceasta vara. Moraru vrea sa construiasca o noua formatie in jurul „veteranului” Daniel Pancu. Desi i s-a propus sa mai joace inca un sezon, se pare ca „Pancone” este decis sa-si incheie cariera de fotbalist. „Imi este greu sa cred ca mai pot ajuta Rapidul si din teren. In afara de mine, de Daniel Niculae si Sapunaru, nu mai este nimeni care sa reprezinte Rapidul si ar putea fi o solutie sa raman in cadrul lotului si sa ajut cum pot mai bine. Domnul Moraru mi-a transmis ca isi doreste foarte mult ca eu sa continui in club, acum sa vedem in ce pozitie pot sa ajut mai mult. S-a vorbit inclusiv sa raman ca presedinte”, afirma idolul tribunelor giulestene, care peste numai o luna va implini 38 de ani.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger