AcasăSPORTTrei internationali greci, implicati intr-un grav accident de circulatie

Trei internationali greci, implicati intr-un grav accident de circulatie

Panagiotis Tachtsidis

Nationala de fotbal a Greciei are un parcurs dezastruos in preliminariile Campionatului European din 2016, iar fotbalistii eleni nu sunt mai norocosi nici in viata de zi cu zi.

Panagiotis Tachtsidis

Duminica seara, Grecia a obtinut doar un egal, 0-0, in deplasarea din Ungaria si elenii au doar doua puncte la jumatatea campaniei de calificare.

Imediat dupa meciul de la Budapesta, jucatorii Ioannis Fetfatzidis, Vangelis Moras si Panagiotis Tachtsidis au luat un taxi care sa-i duca la aeroport, pentru ca cei trei fotbalisti aveau de prins avionul catre Verona.

Din pacate, masina care ii transporta catre aeroport a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. Taxiul s-a lovit frontal cu un alt autoturism.

Un pasager, din celalalt autoturism, a murit pe loc, iar mai multe persoane, inclusiv cei trei fotbalisti, au fost ranite. Fetfatzidis, Moras si Tachtsidis si-au petrecut noaptea de duminica spre luni intr-un spital din Budapesta, pentru a fi tinuti sub control.

Fotbalistii erau asteptati sa ajunga luni seara la Verona, unde vor intra pe mainile medicilor de la cluburile de care apartin. Tachtsidis si Moras joaca la Verona, iar Fetfatzidis apartine de Chievo.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger