AcasăRecomandariTucudean a semnat cu Steaua. Keseru, vandut arabilor?

Tucudean a semnat cu Steaua. Keseru, vandut arabilor?

Campioana Steaua isi continua campania de transferuri „bomba”. Dupa ce l-a adus pe Gabi Tamas, ieri a obtinut si semnatura fostului atacant George Tucudean.

Tucudean si Keseru ar putea forma la Steaua cel mai tare atac din Liga 1

Purtate mai bine de doua saptamani, negocierile dintre Steaua si clubul englez Charlton Athletic (liga a doua) s-au finalizat printr-un acord de imprumut al atacantului in varsta de 23 de ani. George Tucudean va evolua in Ghencea pana in vara lui 2016, cand gruparea patronata de Gigi Becali va avea posibilitatea sa-l cumpere definitiv, pentru un pret de un milion de euro. „Am considerat ca imprumutul pe un an si jumatate este cea mai buna solutie pentru ca George sa arate ca e unul dintre cei mai buni atacanti romani. Totul s-a rezolvat, urmeaza doar ca Steaua si Charlton sa semneze contractul. Jucatorul are un salariu de 700.000 de lire sterline (940.000 de euro) pe sezon, din care romanii vor plati o parte, iar englezii diferenta. Oricum, Tucudean a zis ca nu-l intereseaza banii, el doar vrea sa joace, nu sa fie rezerva”, a declarat Anamaria Prodan, agentul ex-dinamovistului. Referitor la relatia pe care George Tucudean o va avea cu fanii din Ghencea, sotia lui Laurentiu Reghecampf este convinsa ca noul „varf” ii va atrage pe suporteri de partea sa prin golurile pe care le va marca: „George este linistit si nu isi face griji din cauza suporterilor”.
Transferul lui Tucudean poate insemna si ca Steaua se pregateste sa-l vanda pe Claudiu Keseru. Golgheterul campioanei este ofertat de mai multe cluburi arabe, cea mai interesanta propunere venind de la Al Nasr. Totusi, cu cateva zile in urma, presedintele Valeriu Argaseala nega cedarea atacantului: „L-am fi vrut pe Tucudean in cazul in care pleca Keseru. Dar, cum Claudiu n-a mai plecat, nu avem de ce sa-l mai transferam pe Tucudean”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger