AcasăRecomandariTupeu de Partizan: venim la Bucuresti sa batem Steaua!

Tupeu de Partizan: venim la Bucuresti sa batem Steaua!

Steaua tinteste grupele Ligii Campionilor, dar, ca sa puna mana pe milioanele de euro oferite de UEFA, trebuie sa treaca de Partizan Belgrad, cea mai in forma echipa din Serbia la momentul actual.

Bojinov este cel mai periculos jucator din lotul lui Partizan

Pentru sarbi, Steaua a fost cel mai bun adversar peste care puteau nimeri la tragerea la sorti. Chiar daca formatia noastra are o mai mare experienta in cupele europene, antrenorul lui Partizan nu se fereste sa anunte: vin la Bucuresti ca sa castig pe terenul Stelei! „Steaua este un club mare, un adversar de calibru, care joaca an de an in grupele cupelor europene. Dar noi vrem sa aratam ca suntem mai buni decat ei si sa ne calificam in faza urmatoare cu doua victorii, sa fie clar!”, a declarat Zoran Milinkovici.
Despre ancheta procurorilor sarbi, care suspecteaza de blat meciul Partizan – Metalac (scor 4-0), din prima etapa de campionat, antrenorul Milinkovici afirma ca nu-l preocupa catusi de putin investigatia oamenilor legii: „Sunt foarte concentrat pe meciurile pe care le avem de jucat in campionat si in Europa, asa ca toata atentia mea este indreptata spre aceste partide. In acest moment nu exista ceva mai important pentru noi. Personal, nu dau prea multa importanta unui astfel de caz”. Sambata, in runda a doua, Partizan a invins, pe teren propriu, la Belgrad, cu scorul de 6-0, echipa Jagodina, in etapa a doua a campionatului Serbiei. Golurile au fost marcate de Bojinov, Zivkovici, Ninkovici si Saponjici (dubla). Meciul tur cu Steaua va avea loc la Bucuresti, miercuri, de la 21.30, returul fiind programat peste o saptamana, la Belgrad.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger