AcasăSPORTUltimatum pentru Reghecampf: victorie sau concediere!

Ultimatum pentru Reghecampf: victorie sau concediere!

Reghecampf incearca sa-i explice Printului Abdulrahman bin Musa'ad de ce Al Hilal are rezultate proaste

Laurentiu Reghecampf a promis si Luna de pe cer la semnarea contractului, dar risca sa fie aruncat precum o masea stricata: seicii care conduc clubul Al Hilal i-au dat, deja, primul ultimatum. „Este si ultimul!”, scrie presa araba.

Reghecampf incearca sa-i explice Printului Abdulrahman bin Musa'ad de ce Al Hilal are rezultate proaste

Plecat din Ghencea sa cunoasca gloria in fotbalul din Golf, Reghecampf este la numai o infrangere (si un egal e de ajuns) distanta de o revenire in tara, cu coada intre picioare. Scosi din sarite ca au investit intr-un antrenor care le-a adus doar 3 puncte in ultimele trei etape de campionat, seicii din fruntea clubului Al Hilal l-au bagat in sedinta pe sotul Anamariei Prodan. Lovitura de gratie a primit-o, insa de la Printul Abdulrahman bin Musa’ad, numarul 1 la Al Hilal. Conform Al-Jazirah, tehnicianul roman a fost bagat in sedinta sambata seara, iar de la intalnirea cu Abdulrahman bin Musa’ad a plecat cu un ultimatum: castiga meciul cu Hottain (liga a doua saudita), din Cupa Printului sau va fi concediat! Astfel, dupa ce a ratat Liga Campionilor Asiei, iar la titlu nu mai are nicio sansa, Reghecampf ar face bine sa duca Al Hilal in finala Cupei Printului daca vrea sa mai apuce primavara pe banca, scrie Al-Jazirah. Cum era de asteptat, fostul campion cu Steaua nu ia in calcul o despartire de gruparea saudita: „Nu voi fi demis, eu mai am contract pana in 2016. Sunt unele probleme fiindca nu am reusit sa castig ultimul joc, dar astea sunt chestiuni interne, care se vor rezolva. Noi am am facut un meci foarte bun, am avut multe ocazii, numai ca trebuie sa fim inspirati in ultimele momente ale meciurilor. Sa ne folosim de orice mijloace ca sa terminam cu un gol avans”.
Al Hilal ocupa pozitia a 4-a in clasamentul primei ligi saudite, la 9 puncte de liderul Al Nasr, si este in afara locurilor care duc in calificarile pentru Liga Campionilor Asiei.

Fiica Anamariei Prodan catre fanii lui Al Hilal: „Sunteti violenti si prosti!”

Deloc obisnuiti cu astfel de rezultate, suporterii lui Al Hilal l-au amenintat pe Laurentiu Reghecampf. Ce-i drept, au facut-o numai pe Facebook. Rebecca (19 ani), fiica cea mare a Anamariei Prodan, a sarit si ea in apararea familiei mamei sale, dar a postat un mesaj (foto) care risca sa arunce-n aer relatiile dintre Al Hilal si Reghecampf. „Ce inseamna asta? Sunteti rai si ar trebui sa taceti, sunteti violenti si prosti, credeti ca daca postati mesaje de genul «o sa-ti omor familia», si chestii de genul asta, o ajutati pe Al Hilal? N-o sa se intample asta, asa ca nu mai comentati prostii pentru ca Dumnezeu o sa va pedepseasca! Alte echipe si-ar dori sa-l aiba antrenor pe tatal meu, iar voi il injurati, sunteti rai! Tatal meu nu va pleca de la  Al Hilal”,  a scris fiica vitrega a lui Reghecampf pe pagina personala de Facebook.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger