AcasăSPORTUn aurolac la Liverpool

Un aurolac la Liverpool

Sterling este acum cel mai cunoscut aurolac din lume

Atacantul Raheem Sterling, titular la FC Liverpool si international englez, a fost filmat in timp ce inhala dintr-un balon protoxid de azot, cunoscut sub numele de gaz ilariant.

Sterling este acum cel mai cunoscut aurolac din lume

In Marea Britanie, substanta pe care romanii o numesc „aurolac” este legala. Managerul „cormoranilor”, Brendan Rodgers, a anuntat ca va avea o discutie cu jucatorul, dupa ce imaginile au fost publicate de cotidianul „The Sun”: „Nu cred ca e ceva ce ar trebui sa faci. Noi vrem ca jucatorii sa fie super-profesionisti si concentrati asupra jocului de fotbal, nu doar pe teren, ci si in afara lui. Voi discuta cu el si vom merge mai departe. Jucatorii tineri fac greseli, dar este foarte important sa invete din ele”.
Protoxidul de azot este folosit deseori in cadrul interventiilor chirurgicale si stomatologice, datorita efectelor anestezice, dar este si o substanta legala, deoarece ii face pe oameni sa fie mai relaxati, euforici si zambitori. Gazul ilariant este al doilea cel mai folosit drog printre adolescentii din Marea Britanie, dupa canabis.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger