AcasăSPORTUn cocos a ghicit rezultatul meciului Romania-Franta

Un cocos a ghicit rezultatul meciului Romania-Franta

Asteptand infrigurati meciurile Campionatului European, suporterii se straduiesc sa afle castigatorii prin  orice mijloace, inclusiv apeland la clarviziunea animalelor. Microsoft contraataca.

Euro 2016 a inceput si microbistii, in special cei germane, s-au adresat unor diferite specii de animale pentru a pronostica rezultatele partidelor. Oracolul cel mai cunoscut, regretata caracatita Paul, a deschis calea altor animale clarvazatoare. Astfel, lemurii gradinii zoologice din Rostock au indicat rezultatele meciului Germania-Ucraina: 4-0. Pinguinul Floke din orasul Lubbenau a fost in acord cu colegul sau din Rostock, prezicand acelasi rezultat. La gradina zoologica din Stuttgart, elefantul Tsella a prezis rezultatele globale ale Euro 2016 alegand baloane simbolizand diferite tari. Rezultatul a fost surprinzator: Tsella a prezis ca echipa Irlandei va castiga campionatul, noteaza Sputnik.

Zizou , mai tare ca nea Puiu

Ieri, locuitorii din Leipzig asteptau pronosticurile ursului koala Obi-Obi, in timp ce la Essen, o alta misiune clarvzatoare i-a fost incredintata cocosului Zizou, botezat astfel in onoarea legendarului Zinedine Zidane. Zizou a indicat ca echipa Frantei va cartiga meciul cu Romania cu 2-1. Corect! Pe de alta parte, expertii Microsoft au decis sa incerce si ei joaca cu pronosticurile, fara ajutiorul animalelor dar gratie tehnologiilor informatice. Microsoft a creat un algoritm de analiza a informatiilor cu privire la echipe, meciuri, eficacitatea jucatorilor, accidentarile lor , cererile de cautate pe Internet si alte informatii accesibile pe web. Toate datele vor fi prelucrate de sistemul Cortana Intelligence Suite pentru a ajuta la aflarea unui pronostic. Potrivit Microsoft, Germania si Spania vor juca in finala, echipa germana fiind favorita cu o probabilitate de victorie de 66%.Google si-a prezentat si el clarvazatorul: cocosul Henry, care a ”decis” ca Rusia va castiga in fata echipei Angliei, sambata, la fel ca broastese Shrek si Fiona de la gradina zoologica din Celiabinsk (Ural). N-a fost sa fie…

author avatar
Catalin Dumitrescu
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger