AcasăRecomandariUn fost arbitru din Liga 1 arunca bomba: Halep a jucat la...

Un fost arbitru din Liga 1 arunca bomba: Halep a jucat la pariuri primul set de la US Open?

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la US Open, dar a avut nevoie de trei seturi pentru a o depasi pe Danielle Rose Collins, jucatoare neinclusa in circuitul profesionist WTA!

Jocul Simonei Halep in primul set i-a dat de gandit lui Florin Chivulete
Florin Chivulete

Tocmai lipsa de experienta a adversarei (a primit un wild card din partea organizatorilor, dupa ce a castigat campionatul universitar de tenis din SUA) i-a dat de banuit lui Florin Chivulete, fost arbitru ajuns om de radio (realizeaza o emisiune despre pariuri la Sport Total FM). In emisiunea sa, Chivulete a dat de inteles ca Simona Halep trebuia sa castige meciul cu Danielle Rose Collins musai in trei seturi, nu in doua, asa cum asteptau specialistii sa se intample! Insinuarea fostului arbitru este evidenta: cota pentru setul 1 castigat de Collins a fost uriasa si de nepierdut! Intr-un final, Simona s-a impus cu 6-7, 6-1, 6-2.

Sportiva din Constanta va juca astazi in turul 2 cu Jana Cepelova (21 de ani), numarul 65 WTA. Pentru slovaca, 2014 a fost cel mai bun an din cariera, cu victorie la Serena Williams (turul 1 la Charleston) si Samantha Stosur (turul 2 la Doha).

Collins s-a grabit la facultate

La finalul meciului, Danielle Rose Collins a evitat interviurile, scuzandu-se ca are un avion de prins. „Stiu ca este totul facut pe repezeala, dar trebuie sa ajung la Universitate. E prima zi, nu pot sa lipsesc de la cursuri. A fost o vara amuzanta, m-am antrenat, am jucat tenis, dar acum ma intorc la cursuri si la munca”, a declarat Collins (21 de ani), studenta la Universitatea din Virginia.

Americanii  o vad eliminata de Venus Williams

Presa americana nu este incantata de jocul aratat pana acum de Simona Halep in turneele americane Cincinatti si US Open. Din contra, cea mai apreciata revista de profil din lume, Tennis Magazine, crede ca „Halep va fi eliminata cel tarziu in sferturile de finala, daca nu in optima, chiar de Venus Williams (foto)”. Potrivit americanilor, finala se va da intre Serena Williams si Caroline Wozniacki, cu victoria de partea actualului lider WTA.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger