AcasăSPORTUPC da inapoi: nu mai baga pe gatul abonatilor Liga 1!

UPC da inapoi: nu mai baga pe gatul abonatilor Liga 1!

Meciurile din Liga 1 se vad la Look Tv si Look Plus

Compania de cablu UPC a achizitionat in luna iunie drepturile de retransmisie a meciurilor din Liga 1 pentru urmatoarele cinci sezoane. Prin aceasta mutare s-a sperat ca rivalul RCS&RDS isi va pierde o mare parte din abonati, in special cei interesati de partidele de fotbal din campionatul romanesc.

Meciurile din Liga 1 se vad la Look Tv si Look Plus

Nimic mai fals, iar pentru UPC problemele de ordin financiar abia se intrevad la orizont. Initial, s-a incercat introducerea cu forta a pachetului „extra fotbal”, special creat, la pretul de numai 10 lei, in viata abonatilor, numai ca planul a fost dat peste cap tocmai de …revolta clientilor UPC. Care au reclamat societatea la ANPC, pe motiv ca li s-a luat dreptul la libera alegere in privinta pachetului de programe dorit. Ieri, UPC a revenit cu precizari, recunoscand ca a gresit prin strategia adoptata: Pentru clientii pasionati de fotbal, care doresc acces la toate meciurile si la variantele HD ale celor doua posture, UPC a creat un pachet optional – Extra Fotbal. Acest pachet optional este oferit gratuit in luna iulie tuturor clientilor de televiziune digitala, pentru ca ei sa se poata familiariza cu noul continut oferit de Look TV si Look Plus. In urma consultarilor cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, pe marginea sesizarilor primite, si din dorinta de a veni in intampinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clientilor”.
Cu alte cuvinte, dupa data de 1 august, cand expira perioada de gratuitate oferita abonatilor, UPC nu va mai aplica tariful de 10 lei pe luna decat in cazul clientilor care au solicitat in scris sa beneficieze de pachetul extra fotbal.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger