AcasăSPORTV-ati inarmat cu intentia de a o ucide pe Reeva Steenkamp!

V-ati inarmat cu intentia de a o ucide pe Reeva Steenkamp!

Oscar Pistorius este acuzat ca a premeditat uciderea Reevei Steenkamp

Procurorul sud-african Gerrie Nel a pus capat, ieri, interogatoriului lui Oscar Pistorius, acuzandu-l inca o data pe sportiv ca s-a inarmat pentru a-si ucide iubita in 2013, dupa o disputa apriga.

Oscar Pistorius este acuzat ca a premeditat uciderea Reevei Steenkamp

„V-ati inarmat cu intentia de a o ucide si asta ati facut! Nu mai am nimic sa-l intreb pe acest martor!”, a incheiat procurorul Nel. Interogatoriul dura de miercurea trecuta, intrerupt doar de lacrimile acuzatului. Procurorul nu a incetat sa-l acuze pe Pistorius ca minte, ca-si schimba versiunea si ca plange pentru a evita intrebarile. „V-am intrebat, domnule Pistorius, pe cine ar trebuie sa invinovatim pentru ceea ce s-a intamplat si ne-ati declarat ca pe dumneavostra”, a spus Nel. „Asa este”, a replicat sportivul in varsta de 27 de ani. „Ar trebui sa va invinuim pentru faptul ca ati tras asupra ei?”, a adagat procurorul, iar Pistorius a raspuns: „Credeam ca viata mea este in pericol”. „Nu trebuie sa va gasim vinovat…? Atunci, cine este de vina? Reeva, pentru ca nu v-a spus ca merge la baie? Guvernul? Va spun, domnule Pistorius, versiunea dumneavoastra nu este doar falsa, dar si improbabila si nu are cum sa fie adevarata!”, a incheiat procurorul de caz.

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a inceput sa depuna marturie, saptamana trecuta, in procesul de la Pretoria, in care este acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013. Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El a spus ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie. Sportivul risca o condamnare la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care se va dovedi ca s-a comis o crima cu premeditare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger