AcasăRecomandariVedeta nationalei statului Curaçao vine sa salveze Rapidul!

Vedeta nationalei statului Curaçao vine sa salveze Rapidul!

In plin cantonament pe taram grecesc, Rapidul lui Cristi Pustai primeste intariri in fiecare zi. Ultimul jucator cumparat este un atacant de 26 de ani, cu ceva experienta in fotbalul olandez.

Rihairo Meulens, un atacant cel putin interesant

Dupa ce l-au convins pe Fred Benson sa se alature lotului, rapidistii au semnat si cu Rihairo Meulens, fost atacant la Roda Kerkrade si Vitesse Arnheim. Ieri dimineata, fotbalistul a efectuat vizita medicala la INMS, iar dupa-amiaza a plecat spre Xanthi, locul de cantonament al formatiei giulestene. Din cate se pare, internationalul din Curaçao va evolua in alb si visiniu doar pana la finalul sezonului in curs, cu optiune de prelungire pe doua sezoane.
In ultimul an, Rihairo Meulens a jucat pentru Dordrecht, cu care a promovat in prima liga olandeza (6 goluri in 29 de meciuri). Pentru nationala statului Curaçao (locul 158 in clasamentul FIFA) a bifat cinci partide si trei goluri, toate reusite in „derby-urile” cu Trinidad&Tobago, Guyana Franceza si Antigua&Barbuda.
La primul joc amical pe 2015, Rapidul pregatit de Cristi Pustai a invins cu 4-1 formatia bulgara Marek Dupnitsa, golurile giulestenilor fiind marcate de Rui Miguel, Pancu, Benson si Kikas.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger