AcasăSPORTVeste proasta pentru Ioan Becali, in privinta eliberarii conditionate

Veste proasta pentru Ioan Becali, in privinta eliberarii conditionate

In ciuda argumentelor prezentate in instanta, de catre apararea sa legala, pana la acest moment toate cele patru incercari de eliberare conditionata formulate de catre Ioan Becali au fost sortite esecului. Cel mai recent raspuns negativ primit de la instanta dateaza de scurta vreme.

Mai exact din jurul pranzului. Cand magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis, conform antena3.ro, sa nu admita solicitarea lui Ioan Becali de a fi pus in libertate, dupa aproape doi ani si trei luni de cand a ajuns in penitenciar, ulterior condamnarii sale in „Dosarul transferurilor”, alaturi de alte nume cunoscute din lumea „sportului rege” autohton.

Trebuie spus, insa, faptul ca decizia luata miercuri de magistrati nu e una definitiva, dar si ca e prima oara cand fostul impresar s-a adresat acestei instante din Bucuresti cu astfel de cerere de eliberare conditionata. De altfel, inainte de a afla hotararea judecatorilor bucuresteni, Ioan Becali a solicitat sa fie lasat sa iasa din detentie, invocand probleme medicale. „Problema mea e de sănătate. Nu vreau să mor în penitenciar”, le-ar fi transmis fostul impresar magistratilor, conform antena3.ro, in momentul in care a luat cuvantul pentru a-si susine cauza.

In martie 2014, Ioan Becali a primit o sentinta definitiva de 6 ani si 4 luni de detentie.

264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger