AcasăRecomandariVictor Becali, dispus sa le vorbeasca agentilor FBI despre Anamaria Prodan

Victor Becali, dispus sa le vorbeasca agentilor FBI despre Anamaria Prodan

Amenintat de antrenorul Stelei cu o plangere impotriva sa la FBI, impresarul Victor Becali ii raspunde lui Laurentiu Reghecampf ca abia asteapta sa stea la taclale cu agentii americani despre Anamaria Prodan.

Victor Becali nu se sinchiseste de amenintari
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, cel mai puternic cuplu din fotbalul romanesc

„Victor Becali a facut niste declaratii nelalocul lor, ca eu sunt baietas, ca ascult manele… Dar, ca sa se stie, eu nu-l ascult numai pe Piti Talent (n.n. – interpret de manele, finul familiei Prodan-Reghecampf), il ascult si pe Iglesias si mai merg si pe la Opera, la Viena”, a spus Laurentiu Reghecampf, completat de sotia sa, care nu s-a ferit sa-l ameninte pe Victor Becali cu o plangere la FBI: „O sa-l actionez in justitie in Romania, dar si in SUA. Sunt si cetatean american si voi contacta FBI-ul”. Calit in lupte cu rivali de anvergura, cel mai cunoscut impresar din Romania ia in gluma vorbele mai tinerilor sai „dusmani”, carora le reaminteste un episod petrecut cu ani in urma: „Vad ca ei ma tot ameninta cu FBI-ul. M-a luat naiba, nu mai pot iesi din casa! Ei, uite ca, de frica lui Reghecampf, va povestesc ca acum sase sau sapte ani, cand am fost intrebat… Era ceva legat de Dica, nu stiu ce, am spus atunci ceva despre trecutul doamnei. Acum, o sa le dau si agentilor FBI hartia aia! Toata noaptea m-a sunat atunci domnul Reghecampf. Imi spunea, si va zic textual, «tata, te rog eu, Ana nu va mai scoate un cuvant despre mata! Tata, te rog!». De mic, asa imi spune el, «tata», de cand avea 18-19 ani. I-am fost impresar. In fine, sa revenim… Mi-a dat-o si pe doamna la telefon in seara aia, ca sa discute cu mine. Acum, domnul Reghecampf s-a vazut Dumnezeu”. In incheiere, Victor Becali le-a transmis subtil sotilor Prodan – Reghecampf ca este dispus sa stea de vorba si cu autoritatile germane: „Nu stiu cum se cheama serviciile secrete la nemti, ca probabil ma reclama si acolo”.

Cat priveste pasiunea antrenorului stelist pentru Opera din Viena, varul finantatorului Gigi Becali sustine ca faptele vorbesc de la sine in cazul lui Reghecampf: „Spune ca a fost la opera… Daca l-as fi vazut cu Placido Domingo de gat, spuneam ca l-am vazut cu Placido Domingo. Dar pana acum l-am vazut doar cu Piti si cu Miti si cu Biti si cu Adrian Minune”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger