AcasăSPORTVictor Piturca ia 6,4 milioane de euro la noua sa echipa, Al...

Victor Piturca ia 6,4 milioane de euro la noua sa echipa, Al Ittihad Jeddah!

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, este la un pas sa semneze cu gruparea Al Ittihad Jeddah, din Arabia Saudita.

Jurnalistii arabi sustin ca Piturca va prelua gruparea din Jeddah imediat dupa meciul Grecia – Romania de duminica, din prima etapa a grupelor Campionatului European din 2016.

Tehnicianul roman ar urma sa-i ia locul interimarului Khalid Al Koroni, desi acesta are un start bun de sezon, Al Ittihad aflandu-se pe locul 4, dupa ce a castigat meciurile jucate in primele doua etape.

Conform sportnews.ro, Piturca ar urma sa incaseze trei milioane de euro ca prima de instalare si 1,2 milioane de euro salariu anual. Contractul va fi semnat pe doi ani, cu drept de prelungire. La banii amintiti se adauga cate 500.000 de euro bonus daca Piturca reuseste sa castige titlul cu Al Ittihad in cei doi ani.

In plus, oficialii gruparii din Jeddah s-au aratat dispusi sa plateasca 500.000 de euro Federatiei Romane de Fotbal, respectiv clauza de reziliere a contractului pe care Piturca il are cu FRF.

In aceste conditii, pe 1 decembrie, Victor Piturca l-ar putea infrunta pe Laurentiu Reghecampf in derby-ul campionatului Arabiei Saudite, Al Ittihad – Al Hilal.

Echipele din Arabia Saudita au voie la doar trei stranieri in lot, vedetele echipei fiind ivorianul Didier Ya Konan, fost la Rosenborg si Hannover 96, si Samba Diakite, fost la Nancy, Watford si Queens Park Rangers.

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger