AcasăSPORTVictor Piturca: "Sansele ca eu sa plec de la echipa nationala sunt...

Victor Piturca: „Sansele ca eu sa plec de la echipa nationala sunt de 1%”

Desi multi dintre fanii nationalei se bucurau de o eventuala plecare a selectionerului Victor Piturca, acestia mai au de asteptat mult si bine.

Prezent la reunirea lotului pentru meciul cu Grecia din prima etapa a preliminariilor Euro 2016, Piturca a anuntat ca nu este dispus sa renunte la postul de selectioner al Romaniei, desi in ultimele zile aparusera zvonuri conform carora tehnicianul ar fi batut deja palma cu echipa Al Ittihad, din Arabia Saudita.

„Sansele ca eu sa plec in acest moment de la echipa nationala sunt de 1%. Nu are niciun fundament varianta plecarii mele. Au fost simple speculatii”, a tinut sa precizeze Victor Piturca.

Totusi, fanatik.ro sustine ca Piturca nu a mai plecat al Al Ittihad pentru ca nu s-ar fi inteles la bani cu gruparea din Arabia Saudita. Iar oficialii lui Al Ittihad au instalat luni un alt antrenor principal.

In legatura cu meciul cu Grecia, din deplasare, Victor Piturca isi face griji in legatura cu minutele foarte putine pe care le-au prins la echipele de club mai multi internationali precum Costel Pantilimon, Ciprian Tatarusanu sau Vlad Chiriches.

Piturca a lamurit si situatia celor doi fotbalisti propusi cu insistenta de microbisti la echipa nationala, respectiv Lucian Sanmartean si Adrian Mutu. Daca despre mijlocasul Stelei selectionerul a avut numai cuvinte de lauda, Piturca a continuat razboiul pe care il are cu Adrian Mutu.

„Pe Sanmartean mi-as fi dorit sa-l pot selectiona. Este un jucator foarte bun, foarte tehnic si care poate sa faca diferenta. Din pacate, accidentarea pe care o are l-a facut indisponibil pentru confruntarea cu Grecia. Pe Mutu nu l-am mai vazut de mult pe teren. Intrebarile despre el nu-si mai au rostul”, a afirmat Victor Piturca.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger