AcasăSPORTVictorie cu ghinion! Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez!

Victorie cu ghinion! Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez!

Simona Halep a debutat cu o victorie in sezonul de zgura, tenismena noastra calificandu-se in sferturile de finala ale turneului feminin de tenis de la Stuttgart (Germania), competitie dotata cu premii in valoare de 731.000 de dolari.

Simona a avut mult de tras pana sa o invinga, cu 3-6, 6-1, 6-3, pe Garbine Muguruza, din Spania, locul 20 mondial. Victoria poate fi considerata una de moral in conditiile in care iberica se impusese in primele trei meciuri directe.

Totusi, victoria este mai degraba una cu ghinion pentru romanca, aceasta primind amenintari cu moartea din partea unui fan danez. Jesper Andreassen (48 de ani) a dezvoltat o obsesie pentru jucatoarea noastra si o bombarda zilnic cu mesaje incendiare trimise pe Twitter.

Cand a aflat ca exista posibilitatea ca Simona Halep sa se marite cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, danezul a luat foc si a inceput sa o ameninte pe Simona Halep. Apropiatii constantencei vor masuri suplimentare de protectia pentru tenismena care poate urca pe locul 2 mondial la sfarsitul acestei saptamani.

Pana se va rezolva problema cu fanul danez, Simona Halep se pregateste in liniste pentru meciul din sferturi, faza a competitiei in care va da piept cu italianca Sara Errani sau cu Zarina Diyas, din Kazahstan. Ambele jucatoare sunt in mare forma, astfel ca partida nu va fi o formalitate pentru jucatoarea noastra.

Zarina Diyas a spulberat-o pe Sabine Lisicki, 6-0, 6-0, iar Errani a trecut in doua seturi, 7-6, 6-4, de Agnieska Radwanska, favorita numarul sapte a turneului.

author avatar
Cristi Ionita
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger