AcasăSPORTViitorii sefi ai lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova, prietenii la catarama...

Viitorii sefi ai lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova, prietenii la catarama cu Marius Vizer!

Presedintele Federatiei Internationale de Judo are legaturi apropiate cu fratii Arkadi si Boris Rotenberg, miliardarii care se pregatesc sa devina actionari majoritari la Dinamo Moscova.

Dan Petrescu exulta dupa ce-a scos Dinamo Moscova din subsolul clasamentului

Ca si demis de jurnalistii rusi, care s-au grabit sa-l anunte pe olandezul Dick Advocaat drept alesul fratilor Arkadi si Boris Rotenberg, antrenorul roman Dan Petrescu poate avea, totusi, mare trecere la viitorii patroni ai clubului Dinamo Moscova.

Fratii Arkady (foto) si Boris Rotenberg au mare trecere pe langa Vladimir Putin

Asta, cu ajutorul lui Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo fiind un prieten apropiat al celor doi miliardari rusi!

Boris Rotenberg

De altfel, Arkadi Rotenberg este o prezenta obisnuita la evenimentele din viata lui Marius Vizer, fie ele zile de nastere sau de natura sportiva. La randul lui, in calitate de vicepresedinte al Federatiei Ruse de Judo, Boris Rotenberg mentine si el o stransa legatura cu puternicul om de afaceri roman.

„Daca nu ma vor, plec, nicio problema!”

Marius Vizer conduce Federatia Internationala de Judo

Deranjat de numeroasele speculatii aparute in ziarele moscovite, Dan Petrescu a rabufnit la ultima conferinta de presa, cand si-a aratat disponibilitatea de a parasi banca tehnica: „Daca Dinamo Moscova vrea un alt antrenor, atunci plec, nicio problema, ma duc in alta parte. Nu eu decid cine va conduce formatia, ci viitorii patroni, iar daca nu ma vor pe mine, ma dau deoparte!”.

Vladimir Putin – amicul comun

Practicant al judo-ului, presedintele Federatiei Ruse este fostul elev al maestrului Arkadi Rotenberg, ajuns unul dintre cei mai influenti oameni din Moscova. Prin acest sport au legat de cativa ani o stransa prietenie si Marius Vizer si Vladimir Putin.

„Bursucul” se da la Roman Abramovici

Roman Abramovici

Desi isi doreste mai mult ca orice sa antreneze Chelsea Londra, Dan Petrescu nu s-a ferit sa-l critice pe Roman Abramovici. „Nu trebuia sa-l demita pe Robert Di Matteo!”, este convins „Bursucul”: „Cred ca Abramovici a facut o greseala pentru ca Roberto este un tip de treaba care merita sa ramana la echipa. A fost un mare jucator si toata lumea a putut vedea ce treaba buna a facut si ca antrenor”. Roberto Di Matteo a preluat-o pe Chelsea in martie 2012, iar dupa nici trei luni cucerea Liga Campionilor, la Munchen, dupa o finala cu Bayern.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger