AcasăSPORTVin banii la Oltchim: Petrom mai da un milion pentru trofeul Ligii...

Vin banii la Oltchim: Petrom mai da un milion pentru trofeul Ligii Campionilor!

Oltchim - Hypo a fost un regal handbalistic

Victoria repurtata duminica seara, 30-25 cu Hypo Viena, in startul Ligii Campionilor, i-a incantat pe fanii handbalului si le-a dat de gandit specialistilor cu privire la forta echipei antrenate de Jakob Vestergaard.

Oltchim - Hypo a fost un regal handbalistic

Oltchimul si-a anuntat in mod oficial candidatura la castigarea trofeului printr-un succes mult mai clar decat a indicat scorul final. Multumiti au fost si reprezentantii noului sponsor principal, Petrom, veniti sa urmareasca meciul cu Hypo. Printre felicitarile transmise jucatoarelor s-a strecut si un mesaj adresat in mod direct oficialilor clubului: valoarea contractului de sponsorizare se va dubla in cazul in care echipa va triumfa in aceasta competitie. Astfel, in vara viitoare, handbalistele lui Vestergaard pot aduce in Zavoi pana la doua milioane de euro, bani care pot acoperi aproape 80% din bugetul pe un an. Diferenta va fi acoperita de Primaria Capitalei – care deja a contribuit cu 200.000 de euro – si de diversi oameni de afaceri si sponsori.

Incurajate de Roibu

La jocul cu Hypo Viena, unul dintre cei mai inflacarati spectatori a fost Constantin Roibu. Fostul presedinte al combinatului „Oltchim” si, in fond, creatorul actualului „Dream Team” de la Valcea a tinut sa fie prezent la debutul echipei in grupele Ligii Campionilor. Inainte si dupa meci, Roibu a discutat cu handbalistele si le-a felicitat pentru munca si efortul depuse.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger