AcasăSPORTZborul cu avionul i-a fost fatal lui Lomu

Zborul cu avionul i-a fost fatal lui Lomu

Lomu a mers cu avionul din Noua Zeelanda pana in Anglia pentru a fi prezent la Cupa Mondiala de rugby

Starul neozeelandez Jonah Lomu a decedat din cauza unui cheag de sange format in timpul unui zbor de lunga distanta, a estimat unul dintre medicii apropiati de fostul mare rugbist.

Lomu a mers cu avionul din Noua Zeelanda pana in Anglia pentru a fi prezent la Cupa Mondiala de rugby

Ipoteza ii apartine doctorului John Mayhew, cel care l-a ajutat pe Lomu in lupta sa impotriva problemelor renale si prima persoana care a anuntat, saptamana trecuta, decesul lui Lomu (40 de ani), survenita la locuinta sa din Auckland. Mayweh sustine ca acel cheag de sange s-a format in timpul zborului catre Marea Britanie, unde Lomu a asistat in luna octombrie la a treia victorie a All Blacks la Cupa Mondiala.
Jonah Lomu a fost diagnosticat cu probleme renale, un sindrom nefretic, inca din 1997, iar in 2004 a suferit o grefa de rinichi care nu i-a rezolvat decat pentru scurt timp problemele de sanatate. Funeraliile jucatorului vor avea loc pe 1 decembrie, iar corpul sau va fi depus, pe 30 noiembrie, la Eden Park, din Auckland, unde lumea ii poate aduce un ultim omagiu. Lomu a marcat 37 de eseuri in 63 de meciuri pentru All Blacks, iar in 1995 a jucat finala Cupei Mondiale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger