AcasăOld„Am cerut-o pe Cristina de nevasta pe balcon!“

„Am cerut-o pe Cristina de nevasta pe balcon!“

Divortat de o saptamâna, prezentatorul emisiunii „Drept la tinta“ de la Kanal D poate, in sfârsit, sa isi intemeieze o familie cu acte in regula alaturi de Cristina Siscanu, iubita lui. Cei doi si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru altul la doar câteva luni de la debutul relatiei.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt impreuna inca de pe vremea când lucrau la Antena 1. In ciuda faptului ca relatia lor nu era vazuta cu ochi buni de fostii sefi, cei doi indragostiti au riscat si au avut de câstigat. De altfel, intr-una dintre intâlnirile lor secrete, puse la cale de Madalin, iubita lui a aflat de intentiile sale. Momentul s-a petrecut la doar patru luni de la inceputul povestii de iubire. „Au fost mai multe cereri in casatorie. Ne-am cerut reciproc de câteva ori. Prima cerere in casatorie a fost la mine in apartament, pe balcon. Era in perioada când eram in “carantina” impusa de fostii mei sefi. Ne intâlneam in fiecare zi“, a declarat, pentru ziarul „National“, Madalin Ionescu. Cuplul isi va oficializa relatia in acest an, insa nu a stabilit deocamdata data pentru marele eveniment. Vedeta de la Kanal D recunoaste ca viata alaturi de Cristina Siscanu este perfecta si palpitanta. In ciuda faptului ca sunt impreuna atât acasa, cât si la serviciu, cei doi sustin ca intre ei nu a intervenit rutina. „Avem aceeasi stare de spirit ca in prima clipa. Sentimentele noastre sunt la fel de intense“, a adaugat vedeta Kanal D.

*Se serbeaza in deplasare*

Madalin Ionescu si Cris­tina Siscanu au implinit in urma cu câteva zile un an de relatie. Ei au sarbatorit in gasca, alaturi de colegii lor de la emisiunea „Drept la tinta“. Totusi, Cristina Siscanu va avea parte de un weekend romantic alaturi de iubitul ei, care a obisnuit-o deja cu escapade de pe o zi pe alta. „Tot timpul ne facem cadouri. Poate vom pleca intr-un weekend in Spania sau Portugalia. Cristinei ii plac surprizele de genul acesta“, ne-a spus Madalin Ionescu.

Andreea Romaniuc Archip

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger