Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]enational.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » temp » Catalin Botezatu, despre Oana Zavoranu: Il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat

Catalin Botezatu, despre Oana Zavoranu: Il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat

Autor:

Catalin Botezatu a facut o dezvaluire uluitoare: Oana Zavoranu inca il iubeste pe Pepe si tot ce i se intampla e din cauza suferintei cauzate de divortul prin care a trecut.

 

bot Catalin Botezatu, despre Oana Zavoranu: Il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat

(foto: captura Acces Direct)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a explicat joi seara la emisiunea “Acces Direct” ca Oana Zavoranu trece prin aceste momente grele pentru ca inca nu si-a revenit dupa divortul de Pepe.

“M-am speriat foarte tare pentru ca Oana e o fata draga sufletului meu. Ea este o femeie sensibilia si extrem de fragila si abia acum toata lumea si-a dat seama de fragilitatea ei. Eu cred ca cea mai mare problema a ei este cea data de inima. Atunci cand iubesti cu adevarat, faci o obsesie si ai impresia ca nimic nu mai conteaza si trebuie sa pui capat”, a spus Botezatu inca de la inceputul emisiunii.

Designerul a mai marturisit ca se bucura foarte mult ca Oana s-a impacat cu mama sa, Mariana Zavoranu, si ca aceasta ii este alaturi acum si o sprijina in tot ceea ce face. Ba mai mult, Bote a sustinut ca frumoasa bruneta a cedat sub presiunea tuturor lucrurilor grele care au lovit-o din toate partile.

“Sunt oameni pe lumea asta care chiar daca au totul, n-au nimic. Loviturile primite din toate partile, din punct de vedere profesional si in dragoste au facut-o sa sufere foarte mult. Ea are nevoie de afectiune si de acea fiinta care sa stea cu ea tot timpul si sa ii dea senzatia ca o ocroteste si ca o iubeste”, a mai adaugat Bote.

Intrebat de moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe, daca el crede ca Oana inca mai are sentimente pentru Pepe, Botezatu nu a stat prea mult pe ganduri si a spus: “Da, eu cred ca il mai iubeste pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat. El o fi trecut peste, dar ea este femeie si e mult mai profunda. Ea trebuie sa se detaseze de trecut si sa traiasca in viitor si in prezent”, a concluzionat Catalin.

El a mai spus ca o roaga pe Oana “sa fie pozitiva, sa lase tot ce a fost pana acum in viata ei si sa se detaseze de iubiri apuse si sa se gandeasca ca este tanara, frumoasa si cu multe calitati”.

NU RATA SA CITESTI!

Spune-ti parerea