AcasăPoliticaPenelista Renate Weber vrea sa-i termine pe parlamentarii penali

Penelista Renate Weber vrea sa-i termine pe parlamentarii penali

Europarlamentarul PNL Renate Weber da o grea lovitura colegilor politicieni ramasi in tara: propune curatarea Parlamentului si administratiei dambovitene de penali.

”Virusata” de manierele politice europene, Renate Weber da cu barda in colegii ramasi pe malul Dambovitei

Politicienii cu bube penale in cap au primit o neasteptata lovitura din partea colegei lor liberale, Renate Weber. Care si-a pus in cap sa blocheze candidatura persoanelor condamnate penal (fie si doar cu suspendare) si sa-i matraseasca rapid din functii pe cei condamnati in exercitiul functiunii. Mai exact, Weber afirma ca este anormal ca persoane condamnate sa ajunga in functii publice, inclusiv in cele alese (presedinte, parlamentar, europarlamentar, primar, consilier judetean/local), motiv pentru care propune ca orice candidatura de acest fel sa fie interzisa prin Constitutie.

Mai mult, Renate Weber vrea si ca cei care sunt deja in functii sa fie ”demisi de drept”, ca sa se termine odata toata tarasenia. Europearlamentarul PNL va propune o astfel de modificare a Constitutiei chiar daca stie ca sunt si parlamentari liberali in astfel de situatii: ”Din pacate, chiar si de la mine din partid exista (parlamentari penali – n.r.)”.

author avatar
Simona Badulescu
1.422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger