AcasăSPORTPortoricanul Ramos socheaza: "Nu ma logodesc cu Ponor"!

Portoricanul Ramos socheaza: „Nu ma logodesc cu Ponor”!

Insotit la o conferinta de presa chiar de mama sa, gimnastul din Caraibe a vorbit despre relatia cu dubla medaliata de la Londra: „E adevarat ca sunt intr-o relatie cu Ponor, dar o luam treptat, mai intai, sa ne cunoastem”.

CAMPIOANA Catalina Ponor, cea mai mare gimnasta a Romaniei din ultimii 10 ani

Imediat dupa ratarea aurului la sol, Catalina Ponor si-a anuntat logodna cu Tommy Ramos, gimnast din Porto Rico, paralel cu marea performanta. Cu gandul la iubit, sportiva din Constanta a considerat ca nu greseste cu nimic daca isi face publice, in presa tabloida romaneasca, planurile de viitor, mai ales intr-un moment in care avea nevoie de deconectare dupa tot scandalul iscat la finalele de marti. Gestul firesc al romancei l-a deranjat pe Ramos, care, impins de la spate de mama sa, a organizat o conferinta de presa pentru a nega cele spuse de Catalina Ponor: „Este adevarat ca sunt implicat intr-o relatie cu Ponor, dar o luam treptat, mai intai, sa ne cunoastem!”.

„Sa-i lasam sa se mai cunoasca!”

ESEC Tommy Ramos nu a obtinut nicio medalie olimpica la Londra

De-a dreptul revoltata a fost „soacra mare”, doamna Ramos negand pana si sentimentul de iubire existent intre fiul ei si campioana de la Bucuresti: „Nu stiu de ce se tot vorbeste despre asta. Tommy este o persoana publica si vad acum ca toata lumea vrea sa-l ia de barbat! Aud ca as fi venit prin Romania, ca sunt prietena cu mama fetei asteia… Da, ei se cunosc, dar nu se logodesc sau casatoresc, nici vorba! Tommy are obiective clare, trebuie sa termine facultatea. Iar cei care ma cunosc, stiu ca sunt ca o closca protectoare pentru cei trei fii ai mei. Oameni buni, nu mai credeti tot ce se spune!”.

Catalina, atacata si de Ferrari

Daca romanii cred ca Ponor a fost nedreptatita in finalele de la barna, respectiv sol, gimnasta italianca Vanessa Ferrari s-a pozitionat in tabara opusa. Si ea concurenta la Londra, Ferrari a declarat ca romanca nici macar nu merita sa ajunga in finala: „La finalul exercitiului meu de la sol, eram fericita pentru ca nu facusem erori. Daca ma intreba cineva ce nota credeam ca voi lua, i-as fi raspuns 15,200. Daca Ponor a luat nota aceasta, meritam si eu la fel! Dar ea este romanca… Parerea mea ca nici nu ar fi trebuit sa fie in finala, deoarece in calificari a avut o eroare imensa, dar arbitrii au lasat-o sa intre in finala chiar si asa”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
3.562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger